Daniel Dawson Reserve

Redfern, Sydney

Upgrading a small urban parkland in Redfern

NewScape proposed the design for a small urban parkland upgrade in central Redfern. This is to be a versatile space that can be used by an array of users. Design features include a series of grassed terraces with sandstone walls that work with the existing steep slope, as well as deck seating forming both private and communal spaces allowing people to choose how to use the space. Play elements including a ping pong table, spinning chairs and basket swing that can be enjoyed by all ages to help activate the area. A stage platform can also be used for busking or other events. Native shade tolerant plantings were used to beautify the area under existing trees for easy maintenance.

Client

City of Sydney

Date

2017

Location

Redfern, Sydney NSW

 

In Progress

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.